- Jobb hos oss

Vi er på vei opp og fram, vil du være med oss på reisen?

Elektroreparatører og kjøleteknikere

Pelles Verksted vokser. Derfor ønsker vi oss flere elektroreparatører og kjøleteknikere som har lyst på faglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver, i et særdeles trivelig miljø.

Vi er en 103 år gammel bedrift med lang erfaring fra bransjen, men som likevel har evnen til å fornye oss. Nå skal vi opp og fram, med å satse mer på service og vedlikehold av storkjøkken så vel som salg
av varmepumper. Stadig flere kunder og oppgaver gjør at vi trenger enda flere på laget. Er du like motivert som oss håper vi nettopp du blir en av oss.

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos Pelles Verksted har du fastlønn, med god anledning til å tjene ekstra og gode penger gjennom provisjon og fleksible overtidsordninger. Kompetansebygging er viktig for oss. Derfor legger vi til rette for at du kan ta kurs, etterutdanning og utvide fagbrevene.

Vi søker elektroreparatører og kjøleteknikere med fagbrev og nødvendige sertifikater og gjerne med erfaring fra bransjen. Vi ønsker deg som er strukturert, seriøs og løsningsorientert, samtidig som du er utadvendt og vil være en del av det herlige arbeidsmiljøet vi har. Det er også viktig at du er serviceinnstilt. Pelles Verksted har alltid vært kjent for høy trivsel og godt humør. Det har vi tenkt til å fortsette med.

Hva sier de ansatte?

Bare se hva våre ansatte selv sier. Kevin Runå (26) har jobbet hos Pelles Verksted i seks år, og
forteller her litt om hvorfor han trives så godt:

Det er tett samhold her, hvor alle ansatte hjelper hverandre og bryr seg om hverandre. Vi er ikke bare kollegaer, men også venner. Ofte ser man kollegaene sine like mye som familien, derfor er det gode miljøet så viktig. I tillegg får vi varierte arbeidsoppgaver, og lov til å bryne oss på faglige utfordringer. sier Kevin.

Espen Gulbrandsen (23) har vært oss Pelles Verksted i tre år, etter at han først begynte her som lærling:

Vi er en sammensveiset gjeng, alle kommer godt overens. Det er uformelt og ikke så høytidelig, med rom for å si ifra, uten at det går på bekostning av god opplæring eller støtte fra ledelsen, sier han.

Skryten går begge veier

Vi har de mest fantastiske ansatte, som gir meg positiv energi hver eneste dag.

Interessert?

Høres dette ut som en reise du vil være med på? Send oss søknad og CV, men kom mer enn gjerne også innom oss for en prat og bli bedre kjent med oss.

For spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Maria Kjærlid på maria@pelle.no eller 917 80 128

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 128 MB.