Hvitevarer

Det har ikke vært uvanlig at folk har spurt om hvorfor man skal reparere hvitevarene når det er mulig å kjøpe nytt og billig. Vi mener det er flere gode svar på det.

Reparerer alt av hvitevarer

Pelles Verksted reparerer alt av hvitevarer, for privatpersoner og bedrifter i hele Vestfold. Vi reparerer produkter fra alle merker og kjøkkenleverandører.

Vi tar imot produkter på verkstedet her hos oss i Tønsberg, eller vi setter opp ordre for å komme til deg. Før vi rykker ut sørger vi alltid for å innhente all informasjon, slik at vi er forberedt på hva som møter oss og alltid vet hva vi skal. Vi ønsker så mye informasjon som mulig, for å yte best og raskest mulig service.

Alle våre ansatte er jevnlig på kurs for å holde oss oppdaterte på alle merker og produkter. Vi har god kontakt med alle leverandører, og er dermed et godt bindeledd mellom kunde og leverandør. Kunden trenger kun å forholde seg til oss, vi sørger for resten.

Hvorfor reparere hvitevarer?

Det har ikke vært uvanlig at folk har spurt om hvorfor man skal reparere hvitevarene når det er mulig å kjøpe nytt og billig. Vi mener det er flere gode svar på det.

Det viktigste er miljøet. Vi ønsker ikke å bidra til et bruk og kast-samfunn, men et samfunn hvor vi alle snur tankegangen og blir mer miljøbevisste. Heldigvis merker vi at vi ikke er alene om å tenke slik, tvert imot merker vi en stor endring. Stadig flere er opptatt av gjenbruk, og ønsker i likhet med oss å reparere produktene så langt det lar seg gjøre. Dette har vi støtte i også fra øverste hold, i sitt reviderte Økodesign-direktiv legger EU til rette for at det skal bli enklere og mer lønnsomt å reparere fremfor å kjøpe nytt.

Vil reparasjon lønne seg?

Det er viktig å alltid være helt ærlig ovenfor kunden. Derfor kontrollerer vi alltid hele produktet for å se hva en reparasjon faktisk innebærer, om det er så mye at det ikke vil lønne seg i det hele tatt.

Derfor har vi også gunstige avtale for EL-retur, en ordning med SERVA hvor vi sorterer alt av elektrisk avfall. Alt av våre hvitevarer og annet avfall hentes av Norsk Gjenbruk, som sørger for at flest mulig komponenter kan resirkuleres og brukes på nytt.

Dette reparerer vi også