Oppvaskmaskiner

Gjennom serviceavtalene alle våre kunder får tilbud om å inngå med oss er det mulig å sikre seg kontinuerlig oppfølging og regelmessig vedlikehold.

Oppvaskmaskiner til storkjøkken

Vi selger oppvaskmaskiner for bedrift til storkjøkken. Det betyr at vi leverer til restauranter, kantiner, institusjoner, barnehager og vaskerihaller i borettslag og så videre.

Andre krav og behov

Slike storkjøkken har et helt annet kapasitetsbehov enn vanlige privatkjøkken, og helt andre krav. Imidlertid vil det også være forskjeller i bruk og behov, ut ifra kundens formål og egenart.

For eksempel skal oppvaskmaskinene i kantiner og restauranter holde 85 grader, og det er også vanlig at det er behov for både hettevaskere og steamere under benk. For andre er det viktigst at oppvaskmaskinene er raske og enkle å betjene.

Pelles installerer og kontrollerer oppvaskmaskiner for bedrift

Vi hjelper hver enkelt kunde med denne behovsavklaringen, med å anbefale det nye og rette produktet. Etter at kunden har fått tilsendt og godtatt pristilbudet vi har sendt på mail sørger vi for å frakte produktet ut til bedriften, hvor vi installerer oppvaskmaskinen og kontrollerer at alt fungerer som tiltenkt. Vi tar med eventuelt gamle produkter for dumping, det skal kunden slippe å tenke på.

Gjennom serviceavtalene alle våre kunder får tilbud om å inngå med oss er det mulig å sikre seg kontinuerlig oppfølging og regelmessig vedlikehold. Vi er raskt på plass ved akutte problemer, men de oppstår sjeldnere når produktene passes godt på.

Dette reparerer vi også