Varmepumper for bedrift

Serviceavtalene ved innkjøp av varmepumper gjelder naturligvis også for bedrifter så vel som for privatkunder. Prinsippene, kravet til kvalitet og alt man bør tenke over vil være det samme.

Der bedrifter skiller seg ut, og som vi dermed tar hensyn til, er at det som oftest er et annet behov for kapasitet. Varmepumper for bedrifter blir brukt på en annen måte. Komponentene er større, de er kraftigere, og de er ofte pakket inn slik at vedlikehold og reparasjoner krever mer skruing.

Kjøp av varmepumper for bedrift

Ved kjøp av varmepumper for bedriften er det mange spørsmål som er smarte å stille: Hvilket merke bør jeg ha? Hvor skal den stå? Hvor er det plass? Hvordan er utseendet? Hvor mye støy gir den? Hva kan jeg spare?

Pelles Verksted hjelper deg med svarene på disse spørsmålene. Kort oppsummert vil dette gi deg svar på det viktigste og mest oppsummerende svaret av alle; hvorfor vil jeg ha varmepumpe?

Våre produkter

Daikin varmepumper

Daikin Varmepumper Som verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper tar Daikin testing på alvor. Derfor har Daikin investert i et av Europas beste testsenter. Her blir hver…

Varmepumper for privat

Varmepumper for privat Pelles Verksted har drevet med varmepumper helt siden de for alvor kom på markedet på begynnelsen av 2000-tallet. Derfor er det viktig å finne en leverandør som…

Varmepumper fra anerkjente leverandører

Vi skal selge kvalitet hele veien. Derfor fører vi kun kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som Panasonic og Mitsubishi. Seriøse aktører med høy faglig kompetanse, rask levering og fantastiske serviceavtaler.

Produktene fra Mitsubishi Electric er preget av gjennomført fokus på kvalitet, design og ytelse. Velger du produkter fra Mitsubishi Electric, skal du vite at du velger varmepumper fra Norges største leverandør.

Med mer enn 30 års erfaring, og salg til mer enn 120 land i hele verden, er Panasonic en av lederne i varme- og kjølesektoren. Panasonic er kjent for et rikholdig produktsortiment fra små luft/luft varmepumper til luft/vann og større kjøle- og varmeanlegg.

For oss er det behagelig å vite at vi har disse i bakhånd, fordi vi skal vite at kundene alltid får den hjelpen de trenger. For deg skal det være like behagelig å vite at du har et sted å ringe dersom det oppstår et problem.

Kjøper du varmepumpe hos oss slipper du ubehagelige overraskelser. Profesjonelle montører, kjøleteknikere med fagbrev, sørger for installasjonen. Det sørger igjen for at du ikke trenger å bekymre deg for om jobben blir gjort riktig, og konsekvensene av det. Hos oss har vi alle pumper på lager, slik at du skal få det kjapt når du kommer hit.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne riktig løsning.

Installasjon av varmepumper for bedrift

Ved kjøp av varmepumper for bedrift av oss får du hjelp med installasjonen av kjøleteknikere med fagbrev og mange års erfaring. Varmepumper fra oss betyr trygghet og oppfølging fra dag én.

Installasjonen er nemlig like viktig som varmepumpen i seg selv, og da sier det seg nesten selv at den bør utføres av fagfolk.

Du slipper å bekymre deg for lekkasjer og blokkeringer, eller i verste fall eksplosjoner, som følge av feilkoblinger som resulterer i for høyt trykk. Dette vil ikke bare du, men også forsikringsselskapet ditt, være glad for. Våre svært kompetente medarbeidere vil også sørge for å avdekke eventuelle ekstrakostnader ut ifra hvor varmepumpen plasseres, og bidrar derfor med viktig i rådgivning i den beslutningen.

Vi benytter alltid nye kanaler og rør for å garantere at alt er nytt når du kjøper en ny varmepumpe, dreneringer og kabler legges riktig, slik at det både ser pent ut og er profesjonelt utført.

Spar penger med miljøvennlige varmepumper

Innkjøp av en ny varmepumpe er en utgift her og nå, men det er utgift du vil tjene på i lengre perspektiv. Vanligvis dekkes investeringen inn i løpet av seks til åtte år, og ettersom levetiden er bortimot det dobbelte vil den reduserte energibruken sørge for at regnestykket ser enda penere ut i årene som kommer. Vær også oppmerksom på at forbud mot fyring med fossil olje trer i kraft i 2020, og vi alle må tenke alternativt.

Varmepumper er et veldig godt alternativ. Varmepumper er energieffektivt og miljøvennlig. Du sparer penger, miljøet spares for mer utslipp. Det er med andre ord like bra for kloden vår som det er for lommeboken din.

novap-forhandler
Vi er godkjent NOVAP forhandler