Vaskerimaskiner

Alle som kjøper produkter av oss, herunder også vaskerimaskiner, får tilbud om en serviceavtale. En slik avtale er din garanti for skikkelig oppfølging, med vedlikehold som forlenger produktets levetid.

Din leverandør av vaskerimaskiner

Pelles Verksted er din leverandør av alle typer vaskerimaskiner for bedrift. Disse vaskerimaskinene har helt andre krav til, og behov for, kapasitet og effekt enn ordinære vaskemaskiner.

Det innebærer at vi prioriterer å bruke tid sammen med kunden for å anbefale og finne frem til den maskinen som er best egnet for din institusjon eller barnehage, ditt hotell eller borettslag. Uansett hvilket behov bedriften din har så vil vi hjelpe deg med den beste løsningen.

Vi leverer vaskerimaskiner som er enkle å betjene, men robuste og effektive. Maskinene skal tåle hyppig bruk, de skal være funksjonelle og produktive.

Så fort kunden har godtatt vårt tilbud og vi er enig om hvilket produkt som er best egnet, vil vi kjøre ut med maskinen. Våre profesjonelle teknikere tar seg av monteringen, slik at alle farer for ubehagelige overraskelser elimineres.

Serviceavtale for vaskerimaskiner

Alle som kjøper produkter av oss, herunder også vaskerimaskiner, får tilbud om en serviceavtale. En slik avtale er din garanti for skikkelig oppfølging, med vedlikehold som forlenger produktets levetid. Skulle uhellet likevel være ute så skal vi være der så fort problemet oppstår.

Dette reparerer vi også