– Om Pelles Verksted

Vi reparerer hvitevarer, varmepumper og storkjøkkenutstyr

Vestfolds hvitevarereparatør

Pelles Verksted ble etablert i 1918, og som over 100 år gammelt verksted har vi lang fartstid så vel som erfaring.

Vi er Vestfolds hvitevarereparatør, som reparerer hvitevarer, varmepumper og storkjøkkenutstyr for privat og næring. Hos oss får du i tillegg kjøpt varmepumper, til hjem eller bedrift, samt alt av utstyr til storkjøkken.

Våre ansatte står beredt til å hjelpe deg

Vi holder til på Kilen Industriområde i Tønsberg, der våre 13 ansatte står beredt til å hjelpe deg. Tre av disse sitter på kontoret og tar seg alt administrativt, mens resten er erfarne kjøle- og serviceteknikere med fagbrev. Den lange fartstiden gjelder ikke bare for selve faget, men også hos oss. Fire av våre teknikere har vært ansatt her i over ti år, og vi er naturligvis glade for å ha så trofaste medarbeidere som bidrar til trivsel og kontinuitet.

Vi reparerer for de fleste leverandører

Vi reparerer for de fleste leverandører, også i garantitiden. Apparatene repareres i hovedsak hjemme hos kunden med faste kjøreruter. Vi har ruter i alle byer i Vestfold, fra Stavern og Helgeroa i sør, til Holmestrand og Hof i nord. Disse besøkes 5 ganger hver uke. I tillegg til disse besøker vi også Hvittingfoss fem ganger i uken. Hvitevarene kan også leveres til verkstedet for reparasjon.
Les mer om hva vi kan reparere