Serviceavtaler for varmepumper

En serviceavtale hos oss gir deg kvalitet og trygghet, i mange år fremover. Våre serviceavtaler sikrer jevnlig oppfølging, rask responstid og reduserte kostnader.

Større trygghet

Kjøper du varmepumpe hos oss  får du samtidig også anledning til å inngå en serviceavtale. Det anbefaler vi på det sterkeste, fordi det gir deg større trygghet. Du får snakke med en profesjonell montør, som hjelper med installasjonen, og du får jevnlig oppfølging og vedlikehold.

Fordeler med serviceavtale på varmepumper

Prinsippene, og fordelene, med serviceavtalene på varmepumper er de samme for privatkunder som for bedriftskunder. Vi gir deg rask og god tilgang på akutt hjelp, og på våre befaringer tar vi hensyn til alt som forbedrer effekten og øker levetiden på produktet.

Vi setter oss skikkelig inn i produktet/produktene til hver enkelt, og vi holder til i nærheten. Dermed kan vi enkelt komme raskere på plass, og fortere i gang fordi vi har oss med de nødvendige delene som må til for å løse problemet. Vi fanger opp ting som kanskje ikke kunden tenker på, finner og påpeker feil som kan utbedres innenfor garanti- og reklamasjonstiden.

Vedlikehold av varmepumper

Vedlikehold av varmepumper utføres stort sett annethvert år. Derfor får du to år etter innkjøpet automatisk SMS og mail om at det er på tide med service, slik fortsetter det etter de neste to årene og så videre. Serviceavtalen for varmepumper innebærer at vi først foretar en visuell kontroll før vi foretar trykktester og sjekker for lekkasjer. Vi renser filteret, og bytter eventuelt dersom det er defekt. Et tett filter fører til at støvpartikler kommer inn i fordamperen, noe som resulterer i redusert effekt og varme samtidig som det vil gi mer støy og større plager for allergikere.

Kontakt oss for serviceavtale

Tegner du en serviceavtale med oss så får du en samarbeidspartner som er på hele tiden. Fyll ut skjema ved spørsmål eller interesse vedrørende serviceavtale, så kontakter vi deg.