Varmepumper for privat

Pelles Verksted har drevet med varmepumper helt siden de for alvor kom på markedet på begynnelsen av 2000-tallet.

Derfor er det viktig å finne en leverandør som virkelig kan varmepumper

Det er mange varmepumper der ute, mange aktører som tilbyr. Derfor er det også mange feller å gå i. Velger du Pelles som din leverandør av varmepumper for privatbolig, får du en leverandør som har lang erfaring og høy kompetanse. Vi har drevet med varmepumper helt siden de for alvor kom på markedet på begynnelsen av 2000-tallet. Som over 100 år gammelt verksted har vi lang fartstid, og foruten å være Vestfolds hvitevarereparatør er vi forhandler og reparatør for varmepumper for privatboliger og bedrift.

Se hva du kan spare med en varmepumpe

Installasjonen bør utføres av fagfolk

Vi har erfarne montører som alle er utdannet kjøleteknikere med fagbrev. Installasjonen er like viktig som varmepumpen i seg selv, og bør utføres av fagfolk. Du slipper å bekymre deg for lekkasjer og blokkeringer, eller i verste fall eksplosjoner, som følge av feilkoblinger som resulterer i for høyt trykk. Dette vil ikke bare du, men også forsikringsselskapet ditt, være glad for.

Rask levering, rask service

Vi benytter alltid nye kanaler og rør for å garantere at alt er nytt når du kjøper en ny varmepumpe, dreneringer og kabler legges riktig, slik at det både ser pent ut og er profesjonelt utført. Vi kan reparere varmepumpene her hos oss, og vi forhandler fra leverandører som har alle reservedeler på lager. Hos oss får du kjapp service, kjapp delelevering og teknisk bistand. Du slipper å vente, og du slipper å begå de feilene så altfor mange gjør. Les mer om serviceavtaler for varmepumper.
novap-forhandler
Vi er godkjent NOVAP forhandler