Hjem / Salg / Varmepumper / Luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft varmepumpene kan installeres i alle typer av boliger. De henter energi fra uteluften, er tilpasset vårt nordiske klima, og avgir normalt to til tre ganger så mye varme som den strømmen varmepumpen bruker. Varmen spres gjennom en vifte og fordeler seg best der det er en åpen planløsning, selv om dette vil påvirkes av for eksempel areal og isolasjon Det er ikke uvanlig å kombinere denne typen varmepumpe med annen oppvarming.

Redusert energibruk og lavere strømkostnader gjør at investeringen vil betale seg i løpet av få år. Forventet levetid på luft-til-luft varmepumper er opp mot 15 år, under forutsetning av riktig installasjon og vedlikehold. Besparelsene fortsetter med andre ord i flere år etter at varmepumpen er nedbetalt.

Send forespørsel

For rådgivning og pristilbud kontakt oss på tlf. 33 34 97 77 eller fyll ut skjema.

Serviceavtale for varmepumper

Kjøper du varmepumpe hos oss får du samtidig også anledning til å inngå en serviceavtale. Det anbefaler vi på det sterkeste, fordi det gir deg større trygghet. Du får snakke med en profesjonell montør, som hjelper med installasjonen, og du får jevnlig oppfølging og vedlikehold.