Hjem / Salg / Varmepumper / Luft-til-vann varmepumper

Luft-til-vann varmepumper

Luft-til-vann varmepumper henter varme fra uteluft, og leverer til varmtvann og romvarme. Spesielt i nybygg er denne løsningen effektiv og mye brukt, men det er også et veldig godt alternativ for de som fra før har vannbårent oppvarmingssystem basert på olje- eller elektrisitetsfyring.

Luft-til- vann varmepumper har en varmeeffekt 2,5 til 3,5 ganger så stor som tilført strøm. Det vil være nok til å dekke energibehov mesteparten av året, selv om varmeeffekten påvirkes av temperaturen ute og det derfor på de kaldeste dagene kan være nødvendig med supplerende varmekilder.

Forventet levetid er den samme som ved luft-til-luft, fra 12 til 15 år, med forbehold om at installasjon og vedlikehold utføres på riktig måte. Også her vil investeringen være nedbetalt flere år før levetiden er ute, og den reduserte energibruken vil sørge for at du totalt sett kan spare tusenvis av kroner.

Send forespørsel

For rådgivning og pristilbud kontakt oss på tlf. 33 34 97 77 eller fyll ut skjema.

Serviceavtale for varmepumper

Kjøper du varmepumpe hos oss får du samtidig også anledning til å inngå en serviceavtale. Det anbefaler vi på det sterkeste, fordi det gir deg større trygghet. Du får snakke med en profesjonell montør, som hjelper med installasjonen, og du får jevnlig oppfølging og vedlikehold.