Ombruk

Kjøp gode brukte produkter med 2 års garanti. Disse er reparert av våre servicetekniker og derfor ett trygt og godt valg. Å på denne måten kan du spare både penger og miljøet.

 

Vi dekker hele Vestfold, Drammen, Lier og Hurum.

Reparerte hvitevarer

Pelle og Pema ombruk AS er ett samarbeid mellom Pema Miljøteknikk AS og Pelles Verksted AS. Sammen har vi over 150 års erfaring innen reparasjon og service. Vi har startet dette sammen da vi ønsker å bidra til at du kan ta gode, trygge og bærekraftige kjøp innen hvitevarer.

Vi har knyttet oss til bransjens eget konsept innen gjenbruksprodukter, Ombruk AS. Her har leverandører, forhandlere og forsikringsselskap gått sammen om å utvikle ett konsept som gjør det trygt for deg som forbruker å handle brukte varer.

Du får 2 års garanti på produktet, og alle aktører tilknyttet konseptet har måttet dokumentere seriøs og skikkelig drift over flere år.

OmBrukt

Vi er en del av OmBrukt. Vi reparerer og sørger for at hvitevarer kan brukes videre. Dette er sirkulærøkonomi i praksis – Miljø, bærekraft og innovasjon.

Pelle & Pema Ombruk AS

Vi reparerer og klargjør brukte hvitevarer for et nytt liv. Vi tror på ombruk og miljøbevisste valg for en grønnere fremtid.

Dette reparerer vi også