Panasonic varmepumper

Med mer enn 30 års erfaring og salg til mer enn 120 verden over er Panasonic av de ledende leverandørene i varme- og kjølesektoren.

Panasonic er kjent for et rikholdig produktsortiment, fra små luft til luft eller luft til vann varmepumper, og til større varme- og kjøleanlegg.

Fordeler med varmepumper fra Panasonic

Varmepumper fra Panasonic er miljøvennlige, med oppdatert teknologi og nyutviklet luftstyring som styrer varmen på en mer effektiv måte og med det økt besparelse. Panasonic varmepumper produserer selv med en utetemperaturer ned mot 30 minus, kommer med en innebygget kjølefunksjon og har en utforming som gjør at luften blir fordelt over hele rommet.

Som eksklusiv produsent av varmepumper inngår Panasonic I Verisures system for oppkoblede smarthus, i form av en fullstendig integrert løsning av Panasonics luft/luft varmepumper og Verisures veletablerte plattform for smarthus.

Trygghet og rask service med Panasonic varmepumper

For oss er produkter og leverandører av dette kaliberet en trygghet fordi vi vet at kundene alltid får den hjelpen de trenger. Det betyr at hvis du får et problem så kan du ringe oss, og vi kan umiddelbart kontakte vår leverandør.

Vi har varmepumper på lager og kan garantere for rask levering, og på samme måte kan vår leverandør sørge for rask tilgang på reservedeler.

Les mer om varmepumpene fra Panasonic her