– Om Varmepumper

Sparekalkulator

Beregn hvor mye du kan spare på å installere varmepumpe i din bolig

Reduser ditt budsjett for oppvarming med opp til 60%

Hvor stort besparingspotensiale du har ved installering av en varmepumpe i ditt hjem, vil variere ut i fra flere aspekter. Boligens størrelse og planløsning, hvor godt isolert boligen er, klimaet der du bor og hvor høye strømprisene dine er, har mye å si for hvor mye du kan spare. 

Vi hjelper deg med å finne den modellen som passer din bolig best, slik at du kan spare så mye som mulig. En optimalt plassert og montert varmepumpe har potensialet til å gi tre til fem ganger så mye kilowatt med varme sammenlignet med forbruket. 

Våre eksperter vil sammen med deg, kartlegge behovet ditt og boligens potensiale. Deretter vil vi anbefale deg modellen som passer best for ditt hjem, og montere denne. I motsetning til tradisjonell elektrisk oppvarming vil varmepumpen også sikre deg et friskt og rent inneklima, i tillegg til en innsparing. 

 

 

Sparekalkulator

Nedenfor finner du en kalkulator der du selv kan beregne hvor mye du kan spare, ved å installere en varmepumpe.

Gjennomsnittlig årlig strømforbruk hos en norsk husholdning er 20.000 kWh. Hele 60 prosent av dette, går normalt til oppvarming av bolig. Dette tilsvarer totalt 12.000 kWh, men ved å installere en varmepumpe, vil du kunne spare hele 60 prosent av oppvarmingskostnadene, altså 7200 kWh.