Få mer ut av strømmen din – invester i varmepumpe

Strømmen er rekorddyr, og vinteren på vei. Kanskje har du allerede begynt å kjenne kulden på sene høstkvelder og bestemt deg for å ta på en ekstra genser fremfor å skru på varmeovnen.

Med en varmepumpe trenger du ikke lenger hente frem ullsokkene og teppene helt enda. Enten du ønsker et svalere hjem på sommeren når solen står på, eller et varmt og lunt hjem på kjølige vinterkvelder, er varmepumpe måten å oppnå dette på.

Varme tilpasset det norske klimaet

Vi i Pelles har forhandlet, montert og reparert varmepumper helt siden de kom på det norske markedet på tidlig 2000-tallet. Dette gir oss lang erfaring med et flott produkt som i mange år har vært en naturlig del av de norske hjem.

Det er ingen hemmelighet at vintrene i Norge kan være tøffe, og selv for den mest hardbarkede nordmannen er det behagelig med et sted å tine. Vi forhandler varmepumper fra kjente merkevarer som Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu og Midea. Dette er leverandører som leverer kvalitet hver gang og i alle ledd.
Varmepumpene har lang levetid og takler enkelt norske forhold som snø, regn, vind og storm. Den produserer varm og ren luft i motsetning til mange andre fyringsmetoder som skaper mikropartikler i luften. Dette kan over tid være skadelig for de med luftveisplager, noe du slipper å bekymre deg for med varmepumpe.

Mange av varmepumpene blir i dag produsert med støvfilter, noe som er svært fordelaktig for allergikere. Her filtreres støv i luften ut før den kommer inn i huset ditt. Dette kan være vanlig svevestøv i luften eller som eksempel, pollenstøv.

Smart oppvarming både for hus og bankkonto

Det er ikke noen tvil om at en varmepumpe koster penger, men visste du at du i det lange løp tjener på å installere en i ditt hjem? Vi beregner i de aller fleste tilfeller at investeringen din har betalt for seg selv i løpet av 6-8 år. Det er 6-8 svært behagelige år i et varmt og deilig hjem.

I dag er prisen på strøm i Norge rekordhøy og mange gruer seg til det blir behov for varmeovner, og fyring. Her er varmepumpe et fantastisk alternativ. Ved å konstant holde huset ditt på en jevn temperatur, slipper du å bruke masse strøm på å varme opp huset ditt i korte perioder.

Fyr i peisen er ofte kilde til mye kos på sene høst- eller vinterkvelder, men det er økonomisk sett en svært lite effektiv måte å varme huset. Det aller meste av ved har relativt kort brenningstid, og veldig mye av varmen som blir produsert forsvinner ut av pipen sammen med røyken.

Ta gode valg for fremtiden

Brensel som ved og olje tjener hverken oss eller planeten vår. Bærekraftig energi og grønn strøm er fremtiden. I 2020 kom det offisielle forbudet mot fyring med fossil olje både privat og i næringsbygg, og mange måtte snu seg om etter bedre løsninger. Varmepumper er miljøvennlige og sørger for lavere utslipp.

Varmepumpen produserer som vi nevnte lenger opp, ingen av de skadelige partiklene i luften hverken i ditt hjem, eller i luften rundt. Varmen som produseres forblir inne i huset ditt og transporteres effektivt rundt ved hjelp av ren og god luft.

Merk deg også når du kjøper varmepumpe at det monteres av oss. Vi er sertifiserte og har lang erfaring med installering av varmepumper fra flere merker. Dette gjør at du ikke risikerer skader eller feilmontering av produktet på veggen din, som kan forkorte levetiden til varmepumpen.

Kontakt oss i Pelles Verksted i dag, og vær klar før vinteren setter inn for fullt!