Hva bør du tenke på ved kjøp av varmepumpe?

Før du går til innkjøp av en varmepumpe er det flere ting du bør tenke på, og vår ekspertise er til for å bidra i denne tankeprosessen.
kjøp av varmepumpe

Vi finner de spørsmålene som må besvares, og vi hjelper deg med svarene på dem:

  • Hvor skal den plasseres?
  • Hvor er det plass?
  • Hva er formålet?
  • Hva slags type bolig skal den varme opp?
  • Hvordan er boligen innredet?
  • Hvor er det viktigst at effekten er best?
  • Hva slags type varmepumpe passer best til behovet?
  • Hvor mye støy avgir varmepumpen?
  • Hvor mye kan jeg spare med en varmepumpe?

 

Riktig varmepumpe til riktig effekt

Kort oppsummert kan man si veiledning er viktig fordi det er så viktig å velge riktig varmepumpe til riktig innedel. Sammen skal vi finne svaret på hvorfor du ønsker en varmepumpe.
Mange tror at de sterkeste pumpene gir høyest effekt, men det er mye viktigere å velge riktig pumpe til riktig effekt.

Besparelser er naturligvis viktig å tenke på, og her kommer i høyeste grad plassering og effekt inn. Skal du spare strøm kan ikke varmepumpen plasseres på et sted hvor den avgir mye unødvendig varme. Her kommer naturligvis miljøaspektet inn, skal varmepumpen være en god energieffektivt og miljøvennlig alternativ som den kan være må den utnyttes på best mulig måte.

Dette kan du spare

Alt dette er også noe du bør ta hensyn til ved selve innkjøpet av varmepumpen. En god og effektiv pumpe fra en anerkjent leverandør kan koste noe mer, men tar du hensyn til levetiden og utnyttelsen blir regnestykket et helt annet. Innkjøp av en ny varmepumpe er en utgift her og nå, men det er utgift du vil tjene på i lengre perspektiv.

Vanligvis dekkes investeringen inn i løpet av seks til åtte år, og ettersom levetiden er bortimot det dobbelte vil den reduserte energibruken sørge for at regnestykket ser enda penere ut i årene som kommer.

Alltid ærlige meninger, alltid ærlige råd

Her kommer våre montører inn, med råd og veiledning. Vi lytter som alltid til kundenes ønsker, men er samtidig ikke redd for å komme med våre meninger. For kundens beste og vår egen faglige stolthet går vi aldri tilbake på noe som går på bekostning av sluttresultatet. Det skal bestandig være et resultat vi står inne for.

Ved kjøp av varmepumper hos Pelles Verksted blir du fulgt opp hele veien. Vår 10-årige service- og vedlikeholdsavtale sørger for at du slipper å tenke på noe, og du får en varmepumpe som holder hele livsløpet det lover.