Varmepumpeforsikring hos Pelles Verksted

Kjøper du varmepumper av Pelles Verksted får du automatisk forsikring. Det innebærer at du ved skader forårsaket av storm, snøstorm, lyn, snøskred eller jordskred får erstatning for egenandelen som hus- og innboforsikringen ikke dekker. Ved bruk av innboforsikring så dekkes hele egenandelen av denne forsikringen.
Varmepumpeforsikring

Lenger levetid med varmepumpeforsikring

Din varmepumpe er forsikret mot uforutsette skader som ikke er omfattet av reklamasjon eller garanti. Ved forlengelse av forsikringen etter fem år vil også maskinskade- eller feil dekkes.

Forsikringen betyr at du får en trygghet ingen andre i markedet kan tilby, og visshet om at varmepumpen står i stil til forventet levetid.

Pelles Verksted ordner alt for deg

Alt du trenger å gjøre er…..ingenting! Som forhandler registrerer vi i Pelles Verksted forsikringen for deg, og har allerede betalt for de første fem årene.

Kort tid etter montering vil du motta et forsikringsbrev i posten med all nødvendig informasjon om din forsikring, og etter 4,5 år blir du kontaktet av forsikringsselskapet med et tilbud om å forlenge forsikringen med et år av gangen.

Vår varmepumpeforsikring er trygghet for deg og din varmepumpe!