Riktig plassering av varmepumpen

Kjøper du varmepumpe av oss får du ikke bare varmepumper av høy kvalitet fra anerkjente leverandører, du får også oppfølging og veiledning fra første stund.

Våre teknikere kommer på en uforpliktende befaring, og vi starter med å snakke om plassering av varmepumpen. Hvorfor? Fordi den er så viktig.

Unngå støy og liten effekt

Vi opplever ofte at kundene har bestemt seg for hvor varmepumpen skal stå, men som deretter skifter mening etter at vi har kommet opp med faktorer som de ikke har tenkt på. En vanlig feil er å glemme hvor utedelen skal monteres, vil det for eksempel være på et sted som fører til mye støy?

Våre svært kompetente medarbeidere vil også sørge for å avdekke eventuelle ekstrakostnader ut ifra hvor varmepumpen plasseres, og bidrar derfor med viktig i rådgivning i den beslutningen.

En annen er at plasseringer er for langt unna det området hvor man egentlig ønsker best effekt. Mange lurer på hvordan det vil se ut med varmepumpen i boligen, og derfor er balansen mellom estetikk og effekt bestandig viktig. Men ikke på bekostning av kvaliteten.

Hvor mye strøm kan du spare ved riktig plassering?

Besparelser er naturligvis viktig å tenke på, og her kommer i høyeste grad plassering og effekt inn. Skal du spare strøm kan ikke varmepumpen plasseres på et sted hvor den avgir mye unødvendig varme. Samtidig er dette noe du bør ta hensyn til ved selve innkjøpet av varmepumpen.

Innkjøp av en ny varmepumpe er en utgift her og nå, men det er utgift du vil tjene på i lengre perspektiv. Vanligvis dekkes investeringen inn i løpet av seks til åtte år, og ettersom levetiden er bortimot det dobbelte vil den reduserte energibruken sørge for at regnestykket ser enda penere ut i årene som kommer. Vær også oppmerksom på at forbud mot fyring med fossil olje trer i kraft i 2020, og vi alle må tenke alternativt.

Energieffektive og miljøvennlige varmepumper

Varmepumper er et veldig godt alternativ. Varmepumper er energieffektivt og miljøvennlig. Du sparer penger, miljøet spares for mer utslipp. Det er med andre ord like bra for kloden vår som det er for lommeboken din

Slike ting tenker våre montører på, og det forteller vi når vi er på befaring. Er effekten for liten er vi tydelige på det. Vi monterer aldri uten at vi kan stå hundre prosent inne for et topp resultat.

Kom også innom oss hos Pelles verksted for en uforpliktende prat, og for en titt i vårt showroom.